Vi er med dig hele vejen

Vi fører kun nøje udvalgte modeller fra industriens bedste bilmærker. Branchens bedste leasing-aftale er klar til dig.

Dit signatur-køretøj

Det handler om mere end blot en bil. Alle modeller hos Novocar afspejler krav til design, udstyr og kvalitet.

Hvem er Novocar?

Vi er et leasingfirma, der fokuserer på at give dig præcis det, du har brug for i en bil.

Vi ønsker at formidle den bedst tænkelige forståelse af begrebet leasing, og fremhæve de helt åbenlyse fordele ved leasing kontra lånefinansieret bilkøb. Det gør vi ved at hjælpe dig med en individuel og dedikeret løsning, der leveres med entusiasme og med omtanke for den person, du er.

Vi går ekstremt op i hver enkelt bil. Det ved vi, at vores kunder også gør. Vi går også ekstremt op i hver enkelt kunde. Novocars Leasingkunder er gerne personer, der kører mange kilometer om året og som ønsker komfort for deres familie og køreglæde for dem selv. Lyder dette bekendt?

Novocar er født ud af ønsket om at servicere kunden, der vil have lidt mere. Det skal være fedt og fornuftigt at lease sin bil gennem Novocar. Fedt fordi du får en bil med præcis det ekstraudstyr, du har brug for og sætter pris på. Fornuftigt fordi det er en lige-til-aftale uden slinger i valsen og til en fornuftig pris.

En entusiasme der ikke er til at komme udenom

Hos Novocar jagter vi ikke blot en underskrift på en kontrakt, så vi kan komme videre. Vi vil gerne have, at du vender tilbage, når leasingaftalen skal fornys – og at du vender tilbage igen og igen.

Ofte får vores kunder smag for, hvad en leasingbil med ekstraudstyr og større pakker betyder for velvære i en kabine, de bruger mange timer om ugen i. Derfor er det ikke usædvanligt, at vores kunder vender tilbage med udvidede behov og nye ønsker til ekstraudstyr – dette kender vi alt for godt fra os selv, og vores begejstrede agenter finkæmmer gerne hele det europæiske marked for at finde det, du efterspørger.

Hos Novocar får du altid en personlig agent, du kan henvende dig til, og som vil være din personlige kontakt i hele leasingperioden. Vores agenter går op i at give dig en fed oplevelse og vi er sikre på, at deres entusiasme smitter af på vores kunder.

Intet med småt

Vi samler på gode kunderelationer og for at bevare dem, er det vigtigt, at der ikke kommer nogen overraskelser undervejs. Vores kunder vender tilbage år efter år, og det er der en årsag til. Hos Novocar tager vi os tid til at lære dig at kende og forklare aftalen i dybden. Dette har to fordele:

  • Du er sikker på at få den rette leasingaftale

  • Du får ingen overraskelser i din leasingperiode

Det handler om mere, end blot en bil. Alle modeller hos Novocar bygger på vores grundlæggende krav til design, udstyr og kvalitet. Og det kan vi skrive under på.

Velkommen hos Novocar

T. K.
Presenter
 

Privatleasing

Et udvalg af industriens bedste modeller til dig, der vil privatlease.

Erhvervsleasing

Højtydende bilmodeller med minimumskrav til pakker og udstyr til dig, der vil erhvervslease.

Tal med en agent

Skriv dit nasvn og telefonnummer her, og bliv ringet op, af en af vores agenter.

Navn
Telefon
novocar.dk bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af vores website.