Hvad er restværdi?

Restværdien er det beløb, som bilen skal sælges til efter endt leasingperiode.

Når bilen bliver din

Det er meget vigtigt, at restværdien afspejler bilens reelle værdi og er nedskrevet realistisk. Find din drømmebil via linket herunder og vi sørger for at give dig et tilbud inden for 24 timer.

Hvordan fungerer restværdi?

Restværdien er det beløb, som bilen skal sælges til efter endt leasingperiode. Det er meget vigtigt, at restværdien afspejler bilens reelle værdi og er nedskrevet realistisk.

Overvejer du at flexlease, er det vigtigt, at du har et overblik over alle omkostningerne, og i den forbindelse er særligt restværdien vigtig.

Restværdien er den værdi, som bilen skal afhandles til efter endt leasingperiode. Dette betyder dog ikke, at man selv skal betale beløbet for restværdien, men derimod at bilen på opfordring skal videreføres til en tredjepart.

 

Vi hjælper dig med afhændelse

Når leasingperioden udløber, kan du enten vælge at forny din leasingaftale og køre videre i bilen, eller du kan vælge at sælge bilen.

Der kan være flere årsager til, at man vælge at sælge bilen. Ofte er det skattemæssige årsager, men vi oplever også tit, at vores leasingkunder har fået smag for, hvad en bil med ekstraudstyr og større pakker kan gøre for køreglæden, og ved aftalens fornyelse har de derfor endnu mere specifikke krav til deres næste leasing periode. Hvilket vi med glæde tager os af.

Først skal kunden dog afhænde sin ’gamle’ bil. Når du leaser hos os, hjælper vi dig gerne videre med bilen efter endt leasingperiode. Vores omfattende netværk giver de bedste muligheder for at afsætte bilen og vi har til dags dato altid været i stand til at finde en køber efter endt leasingaftale, hvis kunden har ønsket dette eller har villet lease en anden model. Du kommer derfor aldrig til at stå alene tilbage med restværdien.

Hvis du har en leasingbil fra et andet leasingselskab, hjælper vi naturligvis også gerne med videresalg i forbindelse med ny leasingaftale.

Hvorfor er restværdi så vigtig?

Restværdien er vigtig, da en for høj restværdi kan resultere i uventede overraskelser efter endt leasing, hvorimod en lav restværdi kun vil være til fordel for dig.

Eksempel: Hvis din restværdi er på 160.000 kr. + moms, og bilen sælges for 140.000 kr. + moms, vil du modtage en efterregning på 20.000 kr. + moms efter endt leasingperiode.

Derfor er det vigtigt, at restværdien er afspejlet så realistisk som muligt, når du underskriver leasingaftalen. Hos os er førstegangsydelsen 100% straksnedskrivning på bilen. Pengene går derfor til at sikre en realistisk restværdi for vores kunder. Sådan skaber vi tilfredse kunder, der ikke får nogen overraskelser undervejs i leasingforløbet.

Ønsker du yderligere nedskrivning, f.eks. flexleasing, der løber over flere år eller et højt antal kilometer, kan du vælge at betale et månedligt beløb til nedskrivning.

Vi hjælper dig videre – og igang

Har du en leasingbil, hvis kontrakt snart udløber, og er du bekymret for restværdien efter endt leasingperiode?

Hos Novocar hjælper vi dig altid videre, uanset om du er eksisterende kunde, eller om du skal afhænde din bil i forbindelse med en ny leasingaftale.

Vi har en stor portefølje af leasingkunder samt et stort netværk af samarbejdspartnere og opkøbere. Derfor kan hurtigt hjælpe dig med videresalg og sørge for, at din oplevelse hos Novocar komme godt fra start.

Kontakt os i dag og vejledning angående din restværdi.

Find en bil med lavt værditab

Fordi restværdien er så vigtig, når du leaser, er det en god ide at gå efter modeller og varianter, som har det, man kalder lavt værditab.

F.eks. taber biler med farvekombinationer som sort/sort langt mindre værdi end mere atypiske eller iøjnefaldende farver.

Det er dog også muligt at sikre sig, selvom man gerne vil have en farvestrålende bil. Hvis du er til mere eksotiske biler, kan du gå efter fremtidige klassikere, da visse ikoniske bilmodeller holder værdien væsentlig bedre end andre.

Få rådgivning om din næste bil.

Få tilbud på import og flexleasing

Vi har lang erfaring i at importere biler, og kan også finde din næste bil. Vores leasingtilbud er altid inkl.:

Hjemtagelse på autotransport

Vi indestår for bilens aftalte stand

Hjemtagelse på autotransport

Tal med en agent

Skriv dit nasvn og telefonnummer her, og bliv ringet op, af en af vores agenter.

Navn
Telefon

novocar.dk bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af vores website.