Erhvervsleasing

Ved erhvervsleasing betaler din virksomhed alle leasingomkostninger.

Firmabil i høj klasse

Erhvervsleasing er for dig, der gerne vil have maksimal komfort i din firmabil. Hvis du allerede ved, hvad du er ude efter, kan du udfylde vores formular via linket herunder og få dit tilbud inden for 24 timer.

Hvad er erhvervsleasing?

Erhvervsleasing vil sige, at firmaet betaler alle omkostningerne i forbindelse med leasing af bilen. Det er en af de mest almindelige former for flexleasing, da det giver store fordele i forhold til både beskatning og giver dig mere fleksibilitet i selve leasingaftalen.

Ved erhvervsleasing betaler dit firma eller din arbejdsgiver alle udgifter i forbindelse med bilen. Hvis du ønsker at bruge din firmabil til privat brug, vil du blive beskattet af fri bil. Overvejer du at erhvervslease, kan der være flere fordele ved flexleasing, blandt andet:

  • Fri kilometer: Hvis du kører mange kilometer i firmabilen, kan flexleasing være fordelagtigt for dig, da der ikke er nogen kilometerbegrænsning er på denne form for leasingaftale.

  • Fordelagtig beskatning af fri bil: Hvis du beskattes, kan det være en fordel at erhvervslease en brugt bil. Biler der er ældre end tre år bliver kalkuleret ud fra deres handelsværdi, ikke deres nypris, og derfor kan der være mange penge at spare ved denne løsning.

Derudover får du alle fordelene ved flexleasing såsom lavere nedskrivning af afgiftsfri bil, lavere kapitalbinding og lavere risiko ved gensalg.

Hvordan beregnes mit beskatningsgrundlag?

Beskatningsgrundlaget er individuelt på hver bil, og beregnes forskelligt alt efter, hvor gammel bilen er.

  • Hvis bilen er indregistreret for under tre år siden, beregnes beskatningen ud fra nyprisen og ekstraudstyret. For at udregne dette, tager man udgangspunkt i prisen på en fabriksny bil og bilens ekstraudstyr.

  • Hvis bilen er indregistreret for over tre år siden, beregnes den ud fra handelsværdi samt anskaffelsesværdi.

Ved erhvervsleasing af biler, der er mere end tre år gamle, har lignede udbudte modeller derfor betydning for, hvad din beskatning ender på. Det vil sige, at beskatningen beror på de aktuelle markedsforhold.

Hos Novocar beregner vi beskatningsgrundlaget individuelt for dig og medregner dine unikke faktorer, så du får den bedst mulige aftale. Du kan altid skrive til os med oplysninger om dine behov og få et uforpligtende tilbud på erhvervsleasing af din drømmebil.

Få hjælp til at finde din firmabil

Hvis du ønsker du at holde beskatningsgrundlaget inde for et bestemt budget, kommer vi gerne med forslag til hvilke bilmodeller, der giver dig mest komfort og køreglæde for pengene.

Få tilbud på import og erhvervsleasing

Vi har lang erfaring i at importere biler, og kan også finde din næste bil. Vores leasingtilbud er altid inkl.:

Hjemtagelse på autotransport

Vi indestår for bilens aftalte stand

Hjemtagelse på autotransport

Tal med en agent

Skriv dit nasvn og telefonnummer her, og bliv ringet op, af en af vores agenter.

Navn
Telefon

novocar.dk bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af vores website.